Събирането на заявки е до 26-и октомври. Една голяма награда от 15 000 лева и две поощрителни от по 5 000 и 4 000 лева са предвидени за победителите в Академията.

Програма „Академия за местни предприемачи“ е специално създадена за хора с идеи за стартиране на бизнес от тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

На 15.03.2018 в Боровец, Пенка Цветкова и Мая Косева от фондация BCause гостуваха на „Зимен университет 2018”, организиран от Национално представителство на студентските съвети (НПСС) и Асоциация за университетски спорт „Академик” (АУСА).

На 15 февруари 2018 в София се проведе откриващото нетуъркинг събитие на „Иновация в действие“ – една инициатива на Солвей Соди в партньорство с Аурубис България. Специален гост беше Явор Гочев, Програмен директор в Център "Ринкър" към фондация BCause. Той сподели опита на центъра в сферата на иновациите и научените уроци в развитието на предприемачески проекти в България като Rinker’s Challenge. Запозна участниците в събитието и с възможността да пътуват и да черпят опит от колеги от техния бранш в страни от Европейския съюз по програмата "Еразъм за млади предприемачи" и ги покани да получат консултация от фондация BCause.

Page 1 of 2

Всички права запазени © 2019 Център Ринкър за предприемачество и обучения към Фондация BCause. Уеб агенция Кая Про ООД
All Rights Reserved © 2019 Ringer Center for Entrepreneurship and Training, Bcause Foundation. Web Agency Kaya Pro Ltd