Хляб за живот

Ваня Гошева от Банкя: "Правя хляб като за моето дете!" Тя прави "жив" хляб и страхотен козунак и доставя редовно до детски градини. Нейната цел е всяко дете да се храни с "жив" хляб, защото хармонията в коремчето подрежда и главата. С финансирането планира поне да утрои производството си.

Сире-НЕКА

Продуктът стана известен като „сирене от кашу“. Рецептата е на семейната фирма на Николай и Стиляна Тодорови и Мария Димитрова. Те постоянно търсят варианти за добро и наистина вкусно хранене за хора с непоносимост към лактоза, вегани или просто кулинари-експериментатори. Смляното кашу ферментира подобно на сиренето от мляко, притежава фин и засишащ вкус и може да бъде включено в рецептите на най-разнообразни ястия в национална и чужда кухня.

Анализатор.бг

Добрин Йорданов е създател на онлайн инструмент за маркетингови проучвания, чрез който може да осигурява таргетирани пазарни проучвания на достъпна цена на малки и средни предприятия. Анализаторът използва онлайн платформа, в която отговаряш за забавление или в търсене на „сродна душа” и приятели. Между въпросите от света на спорта, музиката, всекидневието, политиката са и въпроси, чиито отговори, разпределени по демография, география и т.н., интересуват живо компаниите.

Център за предприемачество и обучения "Ринкър" подкрепя и развива духа на предприемачеството в България. Основан е към Фондация BCause през 2014 г. с финансовата подкрепа на Фондация КАФ Америка.

Latest news

Rinker’s Challenge: Предизвикателство за стартиращи предприемачи

14 October 2014

Трите най-добри бизнес проекта ще получат стартово финансиране в размер до 20 000 лева всеки. Новосъздаденият Център „Ринкър“ към Фондация „Помощ за благотворителността в България“ обявява старт на програмата за...

Павел Панайотов: Предприемачеството е начин на живот

02 December 2014

Павел Панайотов е Директор "Програми за предприемачество" в Център "Ринкър" към ФПББ от юли 2014 г. Зададохме му няколко бързи въпроса, за да разберем що за човек е.

call us

02 / 981 1901

contact us

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

application Deadline

31 December 2014